Kunszentmiklos
JavaScript Source Code 3000: Miscellaneous: Site Search
TŰZOLTÓSÁG
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az október 2-ai népszavazás miatt megváltozik a megye kormányablakainak, és okmányirodáinak nyitvatartási rendje.
LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS
Választott és delegált szavazatszámláló bizottsági tagok
Tájékoztató
A Bursa Hungarica Felsooktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot 2017. évre a mellékelt pályázati kiírások szerint kerül mghírdetésre.
Bursa Hungarica Felsooktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat
Kunszentmiklósi fiatalok életmód felmérése, ezért a szaktanácsadó csoport által készített online kérdőívet kitöltésre megosztjuk.
Tisztelt Lakosok!
A kunszentmiklos.hu honlapon megjelenítésre került az EDF Démász által nyújtott "Közvilágítási hibabejelentő" hivatkozása. Megtalálható oldalt sorakozó 4. ikonként, amelyre rákattintva megnyílik a hiba bejelentő űrlap.
Közvilágítási hibabejelentő
Földtulajdonosi gyűlés lesz, 2016. november. 22 kedd 16:00-órakor, helye 6090 Kunszentmiklós, Baksay Sándor u. 12….
Hirdetmény
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság  Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztály közleménye.
Felhívás!
2016. Október 27-én (csütörtökön) 14.00 órakor a Városháza nagytermében képviselő-testületi ülés lesz.
Októberi testületi ülés
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy munkarendváltozás miatt a Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás az alábbiak szerint módosul:...
Hivatal tájékoztatása!
Legfontosabb tudnivalók a kéményseprésről. Ki sepri a kéményt? A lakossági kéményseprést több megyében átvette a katasztrófavédelem....

Tájékoztató!
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság  Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztály közleménye.
Rendőrségi tájékoztató!
Bursa Hungarica beadási határidő módosítása! Az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése értelmében a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat beadási határidő meghosszabbításra került!

HIRDETMÉNY
neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, fogyatékossága, egészségi állapota, életkora, politikai vagy más véleménye, vallási- vagy világmeggyőződése, anyanyelve, családi állapota, anyasága vagy apasága,....
Forduljon az Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélszolgálatához
Az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény (továbbiakban: Art.) 55/B. § alapján az önkormányzati adóhatóság helyi adó és gépjárműadó vonatkozásában a százezer – magánszemély esetében az ötvenezer- forintot elérő, 90 napon keresztül folyamatosan fennálló adótartozással rendelkező adózó nevét (elnevezését, lakóhelyét, székhelyét, telephelyét, adóazonosító számát és az adótartozás összegét a helyben szokásos módon közzéteheti.
2016. November eleji önkormányzati adótartozások
2016. November 17-én (csütörtökön) 14.00 órakor a Városháza nagytermében képviselő-testületi ülés lesz.
Novemberi testületi ülés
Kunszentmiklós Városháza, 2016 novemeber 25 péntek 9-14 óra Ízelítő a Bács-Kiskun megyei értéktárból.
Hirdetmény
Kunszentmiklóson elkezdődött a Telekom optikai hálózat építése, ezzel párhuzamosan felkeressük a meglévő és leendő ügyfeleinket....
Tájékoztatás!
2016. November 28-én (hétfőn) 07.30 órakor a Városháza nagytermében rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz.
Rendkívüli testületi ülés
Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2016. november 27. napján Kunszentmiklóson a Csicsó Kálmán utcában leégett két szociális bérlakás.
Tájékoztatatás
Kunszentmiklós Város Önkormányzata a korábbi évek hagyományainak megfelelően az Idősek Világnapja alkalmából. Erzsébet utalvány formájában egyszeri juttatásban részesítette azon lakosokat, akik 2016. október 1. napjáig betöltötték 62. életévüket.
Tájékoztató
2016. December 7-én (szerdán) 09.00 órakor a Városháza nagytermében képviselő-testületi ülés lesz.
Decemberi testületi ülés
Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2016. december 2. napján Kunszentmiklós Város Önkormányzat Képviselő-testülete rendkívüli ülésén a 610/2016. (XII. 2.) határozatával  úgy határozott....
Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a kunszentmiklos.hu egy új videó galériával bővült és a galéria menüből érhető el. Megújult a fotó album is, amely folyamatosan frissülő tartalommal várja a honlap látogatóit.
Tájékoztatás!
A Dunanett Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a 2016. december 9. napján Kunszentmiklóson tartandó ügyfélfogadása elmarad. Következő ügyfélfogadás időpontja: 2017. január 13. 8-12 óráig....
Dunanett Kft. hirdetménye
A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal első fokú élelmiszerlánc-felügyeleti hatósági jogkörében eljárva az alábbi határozat lett meghozva…
Tájékoztató
A kunszentmiklós Városházán 2016. dec. 06-án megtartótt XVIII. Miklós Napi Rozé Borverseny eredményei.
XVIII. Országos rozé borverseny
A tisztább levegőért és az egészségesebb környezetért! Tegyen ön is érte, hogy megváltozzon! Gondoljon a saját és a jövő nemzedékei egészségére!

Fűts okosan!
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság  Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztály közleménye.
Rendőrségi tájékoztató!
A benevezett dekorációk közül közönségszavazással dől el, melyik dekoráció viselheti az ország legszebb kültéri adventi dekorációja címet.
Szavazni a Közel és Távol Facebook oldalon lehet.

Szavazás!
2016. December 14-én (szerdán) 07.30 órakor a Városháza nagytermében rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz.
Rendkívüli testületi ülés
2016. December 16-án (Pénteken) 07.30 órakor a Városháza nagytermében rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz.
Rendkívüli testületi ülés
Tájékoztatom, hogy Kunszentmiklós Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 110/2016. (II.11.) számú határozatával a Kunszentmiklósi Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünetet rendelt el 2016. december 27-től 2016. december 30-ig.
Tájékoztatás
A TV2 egy nagyszabású főzőműsor indítását tervezi, melyben olyan lelkes, a gasztronómiában jártas, jelentkezőket vár, akik szívesen megmutatnák tehetségüket és szeretnének neves tudásukban kirívó séfektől tanulni.
Jelentkezz!
Szentmiklósiak a délvidéki magyar családokért!Kérjük lehetőségeikhez mérten segítsenek Önök is!Várjuk adómányaikat…..

Hirdetmény!
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a madár-influenza elleni védekezés részletes szabályairól szóló rendelet alapján a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal védőkörzetet rendelt el …..
Hirdetmény!
Kéményseprő 2017.évi ütemterve megtekinthető. Kunszentmiklóson 2017. jun.1 - 2017. szept. 30-ig lesz kéményellenőrzés….
Tájékoztatás
A 95 éves Táncos Károlyné köszöntése....
Köszöntés
A BKMÖ a Tanyafejlesztési Program keretében támogatást nyert a tanyák fúrt kútjai vízének vizsgálatára.  Amennyiben Ön is szeretné, hogy a kútja vízének minősége ingyenesen bevizsgálásra kerüljön....
Felhívás!
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a hétvégén rendkívül hideg idő várható, ami számos veszélyt rejt magában.....
Teendők rendkívüli hideg idején
Dr. Tóth Edina Bács-Kiskun megyei egyenlő bánásmód referens az Egyenlő Bánásmód Hatóság megbízásából tájékoztatok mindenkit a 2017. év januári ügyfélfogadási időpontokról.

Tájékoztatás!
2017. január 1-jével életbe lépő változások a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal szervezetében
Hatáskör változások
Január 1-jétől megvalósul a kormányhivataloknál a főosztályokon dolgozók béremelése. A járási hivatalok dolgozói után a megyei szinten dolgozó kormánytisztviselők is állami tisztviselővé válnak.
Tájékoztatás!
2017. január 1-jével a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kétirányú átalakulást valósított meg, melynek célja az ellátott közfeladatok hatékonyabb ellátásának biztosítása.
Átalakulás a Kormányhivatalnál
2017. Január 13-án (Pénteken) 07.45 órakor a Városháza nagytermében rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz.
Rendkívüli testületi ülés
Tanuljon idegen nyelvet és számítástechnikát ingyen, szerezzen szakképesítést a Kecskeméti Szakképzési Centrum tagintézményeiben
2016/2017. tanév II. félévétől.

Felhívás!
Kunszentmiklóson 2016. december 6-án, hagyományosan Miklós napján kerül megrendezésre az Országos rozé borverseny.
XVIII. Országos rozé borverseny
2017. Január 26-án (csütörtökön) 14.00 órakor a Városháza nagytermében képviselő-testületi ülés lesz.
Januári testületi ülés
Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a folyékony hulladék-leürítő 2016. december 31. napján BEZÁRT. A LEÜRÍTÉS TILOS!

Tájékoztató!
A Dunanett házhozmenő 2017-es évi szelektív hulladékgyűjtése .
Szelektiv naptar 2017
Kunszentmiklós Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2017. február 2-án (csütörtök) 17.00 órakor Közmeghallgatást tart, amelyre tisztelettel meghívom. Napirendi javaslat:

Meghívó
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság  Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztály közleménye.
Rendőrségi tájékoztató!
Kunszentmiklós Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyilvános pályázatot ír ki Kunszentmiklós Város Önkormányzata tulajdonában lévő alábbi ingatlan bérlet útján történő hasznosítására.
Piaci Bolt felhívás!
Az óvodai felvételi körzetről és az óvodai nyitva tartásának rendjéről.
Közlemény
Közszemlére tétel A háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi tevékenységről szóló 4/2000. (II.25.) EüM rendelet 3/C. § (1) bekezdése alapján az orvosi körzetek területi elhelyezkedését, valamint a körzetek lakosságának orvosi alapellátását végző háziorvosok nevét és képesítési adatait az alábbiak alapján teszem közszemlére:

Hirdetmény!
Az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény (továbbiakban: Art.) 55/B. § alapján az önkormányzati adóhatóság helyi adó és gépjárműadó vonatkozásában a százezer – magánszemély esetében az ötvenezer- forintot elérő....
2017. Február eleji önkormányzati adótartozások
2017. Január 26-án (csütörtökön) 14.00 órakor a Városháza nagytermében képviselő-testületi ülés lesz.
Februári testületi ülés
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Társaságunk, az EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. az ön felhasználási helyét ellátó közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.
Tájékoztató áramszünetről
2017. február 15-én (szerdán) 18.00 órakor a Városháza nagytermében rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz.
Rendkívüli testületi ülés
Köszöntjük Kunszentmiklós Város Önkormányzatát, mint csatlakozót "A legszebb konyhakertek" csapatában! Hamarosan indul a kertnevezés Kunszentmiklóson! Sok szép kertet és sok sikert kívánunk!
A legszebb konyhakertek
2017. február 27-én (Hétfő) 16.30 órakor a Városháza nagytermében rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz.
Rendkívüli testületi ülés